Velkommen til Solneset

Solneset er en ny bydel under utvikling på Tromsøya - mellom Hamna og Rideskolen - på nedsiden av Ringveien mot sjøen. På Solneset bygger vi ikke så tett som de fleste andre steder i Tromsø da vi mener dette gir bedre bokvaliteter og økt boligverdi i framtiden. Les mer om Solneset >>>

Nedenfor ser du våre pågående boligprosjekter. Vi utvikler også flere nye, kommende felt med ulike boligtyper. Vær blant de første til å få mer informasjon - meld deg på vårt nyhetsbrev her >>>

SOLNESTOPPEN

TIL SALGS: Solnestoppen - 8 eneboliger og 6 vertikaldelte boliger - ferdigstilles sommer/høst 2019. Boligene får nydelig utsikt mot Kvaløya og Ringvassøy og svært sentral beliggenhet i det nye boligområdet på Solneset i Hamna. Her er det kun få skritt til barnehage, barneskole, nærbutikk (Coop Extra) og ikke minst friområder ved sjøen og i marka.

For mer informasjon se; Solnestoppen.no >>>

 

BLÅTIMEN

SALGSSTART FREDAG 24. MAI: Blåtimen består av leiligheter fra 54 til 120 m². Felles heis.

På toppen er det tre store leiligheter som vil bli som små eneboliger da de ikke har naboer vegg i vegg.

– Vi har vektlagt store vinduer rettet mot det rikeste landskapsrommet, hvor man har utsikt mot fjellene på østsiden av Ringvassøya, Kvaløya i nord og over sundet mot vest, sier Louise Robinson i Blå Arkitektur Landskap.

Leilighetene er priset fra kr 3.290.000,-.
Alle har garasjeplass inkludert i prisen.

Meld din interesse; Blatimen >>>

SJØSTIEN

TIL SALGS: Sjøstien er et lite, intimt boligprosjekt sentralt på Solneset med bare 10 selveierleiligheter - rett nedenfor Coop Extra.
Størrelsene varierer fra ca 48 til ca 94 kvm. Felles heis. Garasjeplass inkludert i prisen.

KUN 3 LEILIGHETER IGJEN - INNFLYTTINGSKLAR  SOMMEREN 2019
Hvorav en nydelig og unik toppleilighet med stor takterrasse.
Toppleiligheten dekker hele etasjen og har heis direkte til leiligheten.

For mer informasjon se; Sjøstien.no >>>

 

SOLNESSVINGEN

TIL SALGS: På Solnessvingen er det fortsatt mulig å kjøpe to prisgunstige leiligheter på ca 112 kvm hver. Den ene er en 5-roms leilighet med mulighet for egen "tenåringsdel"/hybel med eget bad. Den andre framstår i dag som en stor og romslig 3-roms leilighet med to bad og to store soverom.

KUN 2 IGJEN: SELGES INNFLYTNINGSKLARE


For mer informasjon se; Solnessvingen.no >>>

SLIPP UTSIKTEN OG ÅRSTIDENE INN!

Uansett bolig du velger, så er de vendt mot sjøen og utsiktsretningen. Du vil oppleve at årstidene virker naturlig nærmere. Her er det lite som ødelegger idyllen. Utsikten varierer fra bolig til bolig.

Den store utsikten strekker seg fra Kvaløya i vest mot Ringvassøya i nord - og til Hamna i øst.

Ønsker du å holde deg oppdatert om pågående og kommende prosjekter, meld din interesse her >>>